Office Iasi, Romania

 

S.C. BEONE STUDIO  S.R.L.
CUI: 32581793
NR. R.C.: J22/2073/2013

Adresa: Str. Popauti, nr. 2-4, Iasi

Program: Luni — Sambata: 9:00 – 18:00

Telefon.: +40 743 85 76 14 
Telefon: +40 748 95 21 20 

Email: office@b1studio.ro 

Copyright © 2013-2023 – SC beOne Studio SRL. All rights reserved.

Art Direction, Packaging și Print: Transformarea Imaginației în Realitate – B1Studio

Art Direction, Packaging și Print: Transformarea Imaginației în Realitate – B1Studio

Art Direction: Călăuza Vizuală a Brandului

Art Direction Packaging și Print este cheia pentru a defini o viziune vizuală coerentă pentru un brand. Aflați cum B1Studio aduce această viziune la viață, ghidând întreaga experiență de brand și creând imagini memorabile.

Design de Packaging: Ambalajul care Definește Produsul

Designul de packaging nu este doar ambalajul fizic, ci și o parte importantă a identității unui produs. Vă prezentăm modul în care B1Studio abordează designul de ambalaj pentru a defini produse și a atrage atenția consumatorilor.

Zona de Print: Din Concept la Realitate Fizică

Zona de print este locul în care conceptele și designurile prind viață. Aflați despre procesul de producție și calitatea materialelor folosite pentru a transforma imaginația în realitate fizică.

B1Studio: Creație care Surprinde și Uimește

B1Studio se remarcă prin creativitate și atenție la detalii în arta direction, design de packaging și zona de print. Echipa noastră lucrează pentru a aduce elemente spectaculoase și pentru a uimi clienții.

Pregătirea Graficii Off-Set: Transformând Imaginația în Realitate

Articolul detaliază procesul de pregătire a graficii pentru print off-set, inclusiv aspectele tehnice și creative care trebuie luate în considerare pentru a produce materiale de înaltă calitate.

Transformarea Imaginației în Realitate – Art Direction, Packaging și Print cu B1Studio

B1Studio aduce inovație și creativitate în Art Direction Packaging și Print, transformând imaginația în elemente spectaculoase care completează esența brandurilor. Cu o atenție deosebită la detalii și pasiune pentru inovație, echipa noastră se dedică aducerii ideilor la viață.

Linkuri Externe: Pentru mai multe resurse despre arta direction, design de packaging și zona de print, puteți consulta The Dieline – Design de Ambalaje și PrintWeek – Resurse de Print.


Descoperă proiectele noastre

Post a Comment