Office Iasi, Romania

 

S.C. BEONE STUDIO  S.R.L.
CUI: 32581793
NR. R.C.: J22/2073/2013

Adresa: Str. Popauti, nr. 2-4, Iasi

Program: Luni — Sambata: 9:00 – 18:00

Telefon.: +40 743 85 76 14 
Telefon: +40 748 95 21 20 

Email: office@b1studio.ro 

Copyright © 2013-2023 – SC beOne Studio SRL. All rights reserved.

Image Alt

Cunoaste echipa

About
#TheSpirit of Monkey

Intr-o jungla urbana din Romania, la Iași, agenția B1 Studio prinde viata in anul 2011 pe cand teritoriile celor doi fondatori s-e intersecteaza in taramul nimanui numit Freelancing. De atunci si pana in ziua de astazi grafica si programarea au ocupat acelasi teritoriu. In 2013 acestia au inceput sa isi creeze propriul lor grup infiintand oficial compania B1 adica BE ONE, fii primul si au adaugat Studio pentru ca ii reprezinta modul de a lucra sub acelasi acoperis.

Astazi, ne gasiti intr-un plin proces de evolutie, pe acelasi teritoriu sub semnul unei maimutei ca si logo emblematic ce ne defineste. Cu siguranta va intrebati de ce o maimuta nu? Pentru ca aceasta reprezinta adaptibilitatea si deschiderea spre nou.

Mereu suntem deschisi la orice provocare, oricare ar fi ea iar atunci cand vine vorba de inteligenta, inventivitatea de care dam dovada isi spune cuvantul. Suntem creativi si dezvoltam adevarate ustensile de branding prin felul nostru de a fi unul mai monkey ca celalalt, alegem ce este cel mai bun pentru brandul tau si folosim mereu cele mai noi tools-uri, imbracandule in cele mai frumoase culori.

De 7 ani facem creativitate si in tot acest timp echipa noastra sa marit, avand-ul ca si coleg pe tanarul George pe zona de grafica, iar cu timpul dorim sa marim teritoriul dar nu foarte mult, ci atat cat sa putem incapea cu totii la masa de cafea dimineata. Abilitatile noastre in-house acopera totul, de la branding, copywriting și design grafic până la web development, web design si chiar e-commerce.

Am putea continua a ne mandri dar stim ca cel mai bine ar fi sa ne provoci. Ce zici?

Fenea Silviu

creative + marketing specialist / ceo

Creative 0
Art Director 0
Online Campaigns 0
Graphic Designer 0
Photography 0

Jicman Gabriel

developer + marketing specialist / ceo

Creative 0
Art Director 0
Online Campaigns 0
Graphic Designer 0
Photography 0

Încă de la început, când Hai cu pluta! era doar un gând îndrăzneț, am știut că aveam nevoie de suportul unor oameni buni dar și talentați.

Încă de la început, când Hai cu pluta! era doar un gând îndrăzneț, am știut că aveam nevoie de suportul unor oameni buni dar și talentați. Agenția B1 Studio, cu o experiență de peste 12 ani, atât în lumea vinului, cât și în lumea berii și băuturilor alcoolice, a restaurantelor și a multor altor parteneriate la nivel național, ne-au oferit încrederea și profesionalismul de care aveam nevoie pentru a ajunge aici. Prin creativitatea și ideile lor curajoase, hazlii și uneori nebune, Hai cu Pluta este un adevărat spectacol vizual și o experiență unică pentru noi toți.

Yvona Mardare

Manager General / Wine Trainer / Sommelier

Cu voi a reînceput totul!

Inițial erau alte planuri, dar când am început să spunem povestea brandului Centrul de Piele Romania, totul s-a schimbat! George a fost de aceeași părere și a spus "sună prea bine!" și că "Centrul de Piele trebuie redeschis", apoi la Silviu deja începeau să se învârtă rotitele cu privire la design, iar Gabriel a unit toate elementele așa cum știe el mai bine în construirea de site-uri. Mulțumim B1Studio ( Gabriel, George, Silviu)!

Mihai Mihaila

Director General

O echipa de nota 10

O echipa de nota 10, Bizantiq-ul adora evenimentele de nota 10 🥰 Recomand B1 Studio, pentru ideile de nota 10 aduse evenimentelor noastre! Mult succes!

Babuta Raluca

Event Planner