Office Iasi, Romania

 

S.C. BEONE STUDIO  S.R.L.
CUI: 32581793
NR. R.C.: J22/2073/2013

Adresa: Str. Popauti, nr. 2-4, Iasi

Program: Luni — Sambata: 9:00 – 18:00

Telefon.: +40 743 85 76 14 
Telefon: +40 748 95 21 20 

Email: office@b1studio.ro 

Copyright © 2013-2023 – SC beOne Studio SRL. All rights reserved.

About gang #TheSpirit of Monkey 

Despre B1 Studio Branding Web Design Iași. În mijlocul junglei urbane a Iașului, în anul 2011, agenția B1 Studio a luat naștere atunci când cei doi fondatori și-au unit teritoriile în lumea misterioasă a freelancing-ului. De atunci și până astăzi, grafica și programarea au fost în centrul atenției noastre. În 2013, am pus bazele propriului grup, sub numele de B1, sau BE ONE („fii primul”), adăugând cuvântul „Studio” pentru a sublinia faptul că lucrăm sub același acoperiș.

Azi, ne găsiți într-o continuă evoluție, recunoscuți de emblematica noastră „maimuță” ca logo, care simbolizează adaptabilitatea și deschiderea noastră către inovație. De ce o maimuță? Pentru că ne reprezintă în modul nostru unic de a aborda orice provocare. Suntem mereu gata să acceptăm provocări, indiferent cât de ambițioase ar fi, și, dacă viziunea ta corespunde cu a noastră, ne putem numi parteneri de afaceri. 

Despre B1 Studio Branding Web Design Iași  –  Suntem Parteneri Google din 2019

La bază, suntem creatori, dând frâu liber creativității în orice proiect și proces de lucru. Suntem mereu la curent cu tehnologiile actuale, fiind la pas cu ultimele tendințe și instrumente din mediul online. De-a lungul a 12 ani, am fost dedicați construcției și dezvoltării soluțiilor potrivite obiectivelor clienților noștri. Echipa noastră acoperă totul, de la branding, copywriting și design grafic, până la dezvoltare web și grafică web.

Am putea continua să ne lăudăm si să vorbim despre B1 Studio Branding Web Design Iași , dar credem că ar fi mai bine să te provocăm. Ești pregătit pentru asta?

Descoperă o parte din proiectele noastre aici.

Ce-ar fi CocaCola astazi fara acea imagine de brand sau fara acel logo memorabil?

Noi cream website-ul ce te va promova 24/7: Niciun angajat nu o face mai bine!

O campanie online ce are la baza o strategie bine gandita, este o campanie de success!

Folosim cele mai recente tehnologii si ne asiguram ca implementam succesul in campaniile tale.

Fenea Silviu

creative + marketing specialist / ceo

Creative 0
Art Director 0
Marketing Specialist 0
Graphic Designer 0
Photography 0

Jicman Gabriel

developer + marketing specialist / ceo

Web Development 0
Online Campaigns 0
SEO 0
Debugging 0
WP + Elementor + Prestashop 0

George Russu

Creative + marketing specialist

Market Research 0
Data Analysis 0
Marketing Strategy 0
Brand Development 0
Graphic Design 0

Încă de la început, când Hai cu pluta! era doar un gând îndrăzneț, am știut că aveam nevoie de suportul unor oameni buni dar și talentați.

Încă de la început, când Hai cu pluta! era doar un gând îndrăzneț, am știut că aveam nevoie de suportul unor oameni buni dar și talentați. Agenția B1 Studio, cu o experiență de peste 12 ani, atât în lumea vinului, cât și în lumea berii și băuturilor alcoolice, a restaurantelor și a multor altor parteneriate la nivel național, ne-au oferit încrederea și profesionalismul de care aveam nevoie pentru a ajunge aici. Prin creativitatea și ideile lor curajoase, hazlii și uneori nebune, Hai cu Pluta este un adevărat spectacol vizual și o experiență unică pentru noi toți.

Yvona Mardare

Manager General / Wine Trainer / Sommelier

Cu voi a reînceput totul!

Inițial erau alte planuri, dar când am început să spunem povestea brandului Centrul de Piele Romania, totul s-a schimbat! George a fost de aceeași părere și a spus "sună prea bine!" și că "Centrul de Piele trebuie redeschis", apoi la Silviu deja începeau să se învârtă rotitele cu privire la design, iar Gabriel a unit toate elementele așa cum știe el mai bine în construirea de site-uri. Mulțumim B1Studio ( Gabriel, George, Silviu)!

Mihai Mihaila

Director General

O echipa de nota 10

O echipa de nota 10, Bizantiq-ul adora evenimentele de nota 10 🥰 Recomand B1 Studio, pentru ideile de nota 10 aduse evenimentelor noastre! Mult succes!

Babuta Raluca

Event Planner

M-au surprins de la inceput

Recomand cu toată încrederea. Au realizat partea de logo, cărți de vizita, grafica și multe altele. Profesioniști cu adevarat, o adevarata placere sa lucrezi cu ei!

Toader Alexandru

Notar Public Iasi

O echipa cu experiență!

Recomand cu drag pentru : creativitate, simt artistic si estetic, cunostinte solide in tot ce inseamna marketing, promovare, imagine!

Marius Costea

General Manager / CEO

Creativitate maximă!

Recomand cu drag și aprecieri maxime, idei ingenioase la care nu te gindești, răbdare și explicații până la ultimul detaliu. Recomand cu încredere serviciile lor și le mulțumesc pentru că imaginea creeată are succesul pe care mi l-am dorit!

Mititelu Adina

Wella Trainer / Hair dresser / CEO

Wine Ambasaddor

Inovator, punctual si legat la noutatile pietei, recomand cu mare incredere!

Daniel Vranescu

Sommelier

MASTER

Be one with this experience because they really are good at what they do!

Danu Adrian

Director General MASTER CLUB

BIZANTIQ

Sunt multumit de toate serviciile oferite de acesti baieți punctuali de la B1 Studio. Timpul de lucru și imaginația lor mă copleșesc de fiecare dată.

Cretu Ionut

Director General BIZANTIQ

ZOUK

Apreciez creativitatea si seriozitatea, dar mai ales omul Silviu Fenea! Recomand cu toata convingerea!

Maria Simona Costea

CEO ZOUK

Subscribe_