Office Iasi, Romania

 

S.C. BEONE STUDIO  S.R.L.
CUI: 32581793
NR. R.C.: J22/2073/2013

Adresa: Str. Popauti, nr. 2-4, Iasi

Program: Luni — Sambata: 9:00 – 18:00

Telefon.: +40 743 85 76 14 
Telefon: +40 748 95 21 20 

Email: office@b1studio.ro 

Copyright © 2013-2023 – SC beOne Studio SRL. All rights reserved.

Servicii

Servicii de web design si branding Iași.

Află mai multe despre serviciile oferite de B1 Studio, agenția noastră de creație și dezvoltare web din Iași.

BRANDING

Dacă tu, ca antreprenor sau manager, ai fi mereu față în față cu publicul tău țintă, imaginea ta ar străluci în cel mai bun mod posibil. Tu deții abilitatea de a-ți contura propria personalitate și aspect, sau de a empatiza cu cei pe care îi întâlnești. La rândul nostru, suntem specializați în transformarea imaginatiei și puterii tale de convingere într-un branding solid, care poate face diferența oriunde în lume. De aceea, noi nu ne limităm doar la crearea unui logo obișnuit, ci ne axăm în primul rând pe dezvoltarea unei personalități autentice. Servicii de web design si branding Iași

Ce-ar fi CocaCola astazi fara acea culoare de brand sau fara acel logo memorabil?

WEB DESIGN

O interfață prietenoasă și curată, însoțită de un conținut de calitate, poate atrage feedback-ul pozitiv către obiectivele businessului tău atunci când un potențial client vizitează site-ul tău. Noi aducem personalitatea brandului tău în mediul online și o integrăm în structuri bine definite, ușor de accesat pe toate dispozitivele existente. Fie că vorbim despre web design sau dezvoltare web, suntem specializați să răspundem tuturor situațiilor din mediul digital!

Noi creem website-ul ce te va promova 24/7: Niciun angajat nu o face mai bine!

COPYWRITING

Atunci când dorești să comunici povestea brandului tău în cel mai eficient mod posibil, astfel încât să fie accesibilă pentru toți, este crucial să descoperi acel element „WOW” care subliniază esența afacerii tale. Noi înțelegem că în fiecare zi ești bombardat cu o mulțime de povești, de la momentul în care părăsești casa până când te întorci în patul tău. Știm siguri că doar poveștile bine scrise rămân în mintea ta. În spatele acestor povești stăm noi, cei care ne dorim ca produsul sau serviciul pe care îl promovăm să aducă îmbunătățiri semnificative în viața ta.

Suntem pregătiți să conturăm acea poveste „WOW”, mereu proaspătă și originală, ori de câte ori este nevoie!

SOCIAL MEDIA

Un brand daca nu este activ in social media, nu exista. Acesta este cel mai relevant aspect atunci cand vorbim despre platforme de socializare. Prezența și comunicarea organizată, pe Facebook, Instagram, Linked-in sau orice altă platformă socială, este, pentru businessul sau obiectivele businessului un beneficiu de nelipsit, o pârghie între mediul intern și publicul larg, piața activă căreia te adresezi. Generăm și comunicăm conform unor strategii bine stabilite, mereu atenți să construim instrumentele de conversie pentru a putea demonstra eficiența activității. Suntem Parteneri Google!

O campanie online ce are la baza o strategie bine gandita, este o campanie de success!

PRINT AND DIGITAL DESIGN

Prin analize tehnice ale pieței, produselor și competitorilor și prin introspecție profundă asupra identității și obiectivelor businessului tău, cu focus continuu pe inovație, suntem capabili să elaborăm elemente spectaculoase care completează esența brandului și întâmpină cu entuziasm clienții. Fie că discutăm despre produse sau servicii, bannere sau publicitate outdoor, postere sau materiale publicitare pentru campanii Google, creație pentru postările de pe Facebook, Instagram sau LinkedIn, sau orice alt obiectiv, toate acestea trebuie să comunice în primul rând o imagine puternică și dinamică de brand și ușor recognoscibilă.

Există trei moduri de a reacționa la o grafică dezvoltată – “DA”, “NU” și “WOW!”. Obiectivul nostru este să provocăm permanent un răspuns de tip “WOW

ART DIRECTION

Suntem aici pentru a te sprijini în crearea conexiunilor autentice între publicul tău țintă și afacerea ta. Dezvoltăm strategii cuprinzătoare bazate pe cunoștințele solide acumulate de-a lungul timpului, iar apoi le implementăm rapid, conștienți de importanța dezvoltării rapide a afacerii tale și dorința ta de a înregistra progrese semnificative în toate aspectele activității tale. Suntem ferm convinși că fiecare business are nevoie de acest tip de suport. Servicii de web design si branding Iași

De 12 ani contribuim zilnic la crearea și promovarea brandurilor de renume național și internațional și feedbackul clienților noștri confirmă că facem acest lucru cu profesionalism și succes.

Încă de la început, când Hai cu pluta! era doar un gând îndrăzneț, am știut că aveam nevoie de suportul unor oameni buni dar și talentați.

Încă de la început, când Hai cu pluta! era doar un gând îndrăzneț, am știut că aveam nevoie de suportul unor oameni buni dar și talentați. Agenția B1 Studio, cu o experiență de peste 12 ani, atât în lumea vinului, cât și în lumea berii și băuturilor alcoolice, a restaurantelor și a multor altor parteneriate la nivel național, ne-au oferit încrederea și profesionalismul de care aveam nevoie pentru a ajunge aici. Prin creativitatea și ideile lor curajoase, hazlii și uneori nebune, Hai cu Pluta este un adevărat spectacol vizual și o experiență unică pentru noi toți.

Yvona Mardare

Manager General / Wine Trainer / Sommelier

Cu voi a reînceput totul!

Inițial erau alte planuri, dar când am început să spunem povestea brandului Centrul de Piele Romania, totul s-a schimbat! George a fost de aceeași părere și a spus "sună prea bine!" și că "Centrul de Piele trebuie redeschis", apoi la Silviu deja începeau să se învârtă rotitele cu privire la design, iar Gabriel a unit toate elementele așa cum știe el mai bine în construirea de site-uri. Mulțumim B1Studio ( Gabriel, George, Silviu)!

Mihai Mihaila

Director General

O echipa de nota 10

O echipa de nota 10, Bizantiq-ul adora evenimentele de nota 10 🥰 Recomand B1 Studio, pentru ideile de nota 10 aduse evenimentelor noastre! Mult succes!

Babuta Raluca

Event Planner

M-au surprins de la inceput

Recomand cu toată încrederea. Au realizat partea de logo, cărți de vizita, grafica și multe altele. Profesioniști cu adevarat, o adevarata placere sa lucrezi cu ei!

Toader Alexandru

Notar Public Iasi

O echipa cu experiență!

Recomand cu drag pentru : creativitate, simt artistic si estetic, cunostinte solide in tot ce inseamna marketing, promovare, imagine!

Marius Costea

General Manager / CEO

Creativitate maximă!

Recomand cu drag și aprecieri maxime, idei ingenioase la care nu te gindești, răbdare și explicații până la ultimul detaliu. Recomand cu încredere serviciile lor și le mulțumesc pentru că imaginea creeată are succesul pe care mi l-am dorit!

Mititelu Adina

Wella Trainer / Hair dresser / CEO

Wine Ambasaddor

Inovator, punctual si legat la noutatile pietei, recomand cu mare incredere!

Daniel Vranescu

Sommelier

MASTER

Be one with this experience because they really are good at what they do!

Danu Adrian

Director General MASTER CLUB

BIZANTIQ

Sunt multumit de toate serviciile oferite de acesti baieți punctuali de la B1 Studio. Timpul de lucru și imaginația lor mă copleșesc de fiecare dată.

Cretu Ionut

Director General BIZANTIQ

ZOUK

Apreciez creativitatea si seriozitatea, dar mai ales omul Silviu Fenea! Recomand cu toata convingerea!

Maria Simona Costea

CEO ZOUK