Office Iasi, Romania

 

S.C. BEONE STUDIO  S.R.L.
CUI: 32581793
NR. R.C.: J22/2073/2013

Adresa: Str. Popauti, nr. 2-4, Iasi

Program: Luni — Sambata: 9:00 – 18:00

Telefon.: +40 743 85 76 14 
Telefon: +40 748 95 21 20 

Email: office@b1studio.ro 

Copyright © 2013-2023 – SC beOne Studio SRL. All rights reserved.

Name & Branding + Website Magazin ONLINE – VANZARI MEDICALE

B1 Studio a creat un Nume de Brand si un Website Magazin Online de vanzari medicale puternic si coerent.

STIL TEHNICĂ-MEDICALĂ, înființată în 1998 în Iași, este apreciată la nivel local pentru calitatea produselor și serviciilor, precum și pentru promptitudinea și amabilitatea personalului său. Compania se concentrează pe comerțul cu echipamente și consumabile medicale, având trei puncte de lucru în municipiul Iași, servind două categorii de clienți: consumatori finali și clienți business.

Consumatorii finali beneficiază de servicii personalizate la punctele de lucru, unde primesc consultanță privind produsele, sfaturi de utilizare și servicii pentru echipamente. Segmentul B2B primește asistență personalizată și oferte prin platforma online.

Nevoia principală a fost creșterea vânzărilor la nivel național, pe platforma www.tehnica-medicala.ro, pentru a atrage mai mulți consumatori finali. Prin serviciile B1studio, s-a urmărit soluționarea acestei nevoi și creșterea notorietății în segmentul B2B.

Principalele obiective au fost:
  1. Creșterea vânzărilor în segmentul B2C la nivel național.
  2. Segmentarea și clarificarea nevoilor clientelei.

Soluția propusă a fost menținerea brandului STIL TEHNICĂ-MEDICALĂ la nivel local și crearea unei divizii online pentru a servi clienții la nivel național. Segmentarea clienților la nivel local se face prin intermediul personalului și a agenților de vânzări, iar la nivel național prin promovare online.

Caietul de sarcini a inclus:
  1. Crearea unui nume memorabil pentru magazinul online de echipamente medicale: VÂNZĂRIMEDICALE.RO.
  2. Dezvoltarea unei identități vizuale simple și comerciale, potrivită pentru o gamă largă de clienți.
  3. O platformă online ușor accesibilă pentru clienți, cu procese de achiziție rapide și securizate.

Abordarea proiectului a inclus analiza pieței, studii de căutare a cuvintelor cheie și prioritizarea simplității în denumirea site-ului. Identitatea vizuală a inclus un logo cu un telefon și o cruce, evidențiind accesibilitatea și domeniul medical. Culorile au fost alese pentru dinamism și încredere.

B1 Studio a creat un Nume de Brand si un Website Magazin Online de vanzari medicale puternic si coerent.

Platforma online a fost proiectată pentru a fi ușor de navigat și de a finaliza comenzi, inclusiv pentru clienții mai puțin familiarizați cu achizițiile online. Designul minimalist și afișarea clară a produselor au fost prioritare.
Portofoliu B1Studio

Date: