Office Iasi, Romania

 

S.C. BEONE STUDIO  S.R.L.
CUI: 32581793
NR. R.C.: J22/2073/2013

Adresa: Str. Popauti, nr. 2-4, Iasi

Program: Luni — Sambata: 9:00 – 18:00

Telefon.: +40 743 85 76 14 
Telefon: +40 748 95 21 20 

Email: office@b1studio.ro 

Copyright © 2013-2023 – SC beOne Studio SRL. All rights reserved.

Name & Branding + Website Magazin ONLINE – CENTRUL DE PIELE

CentrulDePiele.ro – Branding & Web Development pentru Vispec

www.CentrulDePiele.ro – Branding & Web Development pentru Vispeceste un proiect desfășurat de către echipa noastră pentru compania privată Vispec, cu o prezență națională și un focus special în domeniul întreținerii, restaurării pielii și al întreținerii autovehiculelor. Vispec este mândru să fie reprezentantul oficial al LEDERZENTRUM® GmbH și POLYTOP® GmbH, doi dintre cei mai importanți producători de soluții profesionale la nivel global pentru curățarea, recondiționarea și îngrijirea pielii și a autovehiculelor.

Nevoia Principală

Vispec se concentrează pe piața B2B, fiind singurul furnizor autorizat și reprezentant oficial al celor două branduri de prestigiu, LEDERZENTRUM și POLYTOP. Cu toate acestea, în ultima perioadă, ne-am confruntat cu o scădere a vânzărilor, o creștere a diverselor soluții și metode de întreținere casnică a produselor din piele sau a autoturismelor și o interacțiune sporită cu clienții noștri fizici. Cu obiectivele anterioare stabilite în minte, respectiv creșterea vânzărilor și a cotei de piață, era nevoie de o abordare proactivă.

Principalele Nevoi
  • Creșterea cotei de piață
  • Creșterea vânzărilor către clienții casnici și persoanele fizice
  • Crearea unui flux constant de clienți casnici
Soluția

După ședințe intense de brainstorming și o analiză atentă a competiției la nivel național, am decis să construim divizii separate cu un focus comercial dedicat exclusiv consumatorilor finali, pentru cele două categorii principale de activitate: întreținerea pielii și întreținerea autoturismelor. Astfel a luat naștere CentrulDePiele.ro, o platformă dedicată entuziaștilor DIY (fă-o singur) unde oferim produse specializate pentru întreținerea și îngrijirea articolelor de piele și a pielei ecologice.

Caietul de Sarcini
  • Crearea unei identități puternice și memorabile pentru activitatea noastră online
  • Construirea unei platforme de comerț online intuitivă și eficient categorisită
  • Valorile noastre: libertate, seriozitate, punctualitate, calitate, eficiență și rapiditate
  • Cuvinte cheie pentru clienții noștri: profesionalism, calitate, promptitudine, diversitate, eficiență, rentabilitate, perfecționare, dezvoltare, consecvență, seriozitate, încredere și confidențialitate
    Descoperă mai multe proiecte B1Studio

CentrulDePiele.ro – Branding & Web Development pentru Vispec

Date: