Office Iasi, Romania

 

S.C. BEONE STUDIO  S.R.L.
CUI: 32581793
NR. R.C.: J22/2073/2013

Adresa: Str. Popauti, nr. 2-4, Iasi

Program: Luni — Sambata: 9:00 – 18:00

Telefon.: +40 743 85 76 14 
Telefon: +40 748 95 21 20 

Email: office@b1studio.ro 

Copyright © 2013-2023 – SC beOne Studio SRL. All rights reserved.

Fotografie de produs GAMA NAIV

Descrierea Extinsă pentru Gama “NAIV” de la Casa de Vinuri Cotnari – O Creație B1 Studio

Suntem mândri să prezentăm colaborarea noastră cu Casa de Vinuri Cotnari și să aducem în lumina reflectoarelor gama NAIV.  Cu o abordare îndrăzneață și inovatoare, NAIV aduce o perspectivă diferită asupra realității, transformând momentele obișnuite din viața noastră în adevărate povești de bucurie și culoare.

Arta Naivă – O Fereastră către Lumea Jovială a Oamenilor

NAIV este mult mai mult decât un simplu vin. Este un amestec de artă, tradiție și pasiune pentru bucuria de a trăi. Încurajând o abordare jovială și luminoasă asupra vieții, Casa de Vinuri Cotnari aduce o rază de soare în fiecare sticlă. Realitatea, când este privită prin ochii naivi, devine simplificată și imbogățită cu o atmosferă de veselie și prietenie, care îndepărtează tensiunea și umple inimile cu energie pozitivă.

Fotografii de Produs – O Călătorie În Lumea Culorilor

La B1 Studio, credem în puterea imaginilor de a transmite emoții. Am creat fotografii de produs pentru NAIV cu pasiune și atenție la detalii. Fiecare imagine reflectă nu doar calitatea vinului, ci și sentimentele de bucurie și ușurință pe care le inspiră. Culori vibrante și compoziții captivante, ne propunem să aducem o notă de veselie și să luminezăm inimile celor care privesc aceste imagini.

Descoperă Magia NAIV

Gama NAIV de la Casa de Vinuri Cotnari este mult mai decât o colecție de vinuri. Este o experiență în sine, care te invită să descoperi magia din spatele fiecărei sticle. Fie că ești un cunoscător de vinuri sau un novice, NAIV te va cuceri cu aromele sale pure și cu abordarea sa jovială. Fiecare sticlă de NAIV este o oportunitate de a aduce mai multă bucurie în viața ta.

Cu Casa de Vinuri Cotnari și B1 Studio, arta și vinul se împletesc pentru a aduce o experiență unică și colorată în casele oamenilor. Ne dorim ca NAIV să devină o parte integrantă a vieții tale și să te însoțească în cele mai frumoase momente. Ceea ce te așteaptă în fiecare sticlă este o călătorie emoționantă în lumea culorilor și a simțurilor.

Portofoliu B1Studio

Date: