Office Iasi, Romania

 

S.C. BEONE STUDIO  S.R.L.
CUI: 32581793
NR. R.C.: J22/2073/2013

Adresa: Str. Popauti, nr. 2-4, Iasi

Program: Luni — Sambata: 9:00 – 18:00

Telefon.: +40 743 85 76 14 
Telefon: +40 748 95 21 20 

Email: office@b1studio.ro 

Copyright © 2013-2023 – SC beOne Studio SRL. All rights reserved.

Naming + Brand Concept – DarkHorse Coffee Stable Club

B1 Studio este o agentie de publicitate și design cu o experiență remarcabilă în crearea de nume și identitate de brand. Ei au avut plăcerea să creeze numele și identitatea brandului Dark Horse Coffee Stable Club, o companie dedicată comercializării preparatelor pe bază de cafea.

Ei au creat un nume puternic și o identitate de brand care reflectă spiritul unic al companiei. Dark Horse Coffee Stable Club se diferențiază prin punctele lor unice de lucru, unde puteți descoperi cea mai bună cafea, cum ar fi o remorca de transport cai transformată într-o cafenea. Acestea sunt create pentru a oferi o experiență de neuitat pentru amatorii de cafea.

Dark Horse este acea alegere de calitate, ca o cafea pur sange, care oferă totul. Este un simbol al puterii, vitezei și calității și acest lucru se reflectă în fiecare aspect al brandului. B1 Studio a reusit sa creeze o imagine puternica si memorabila pentru Dark Horse Coffee Stable Club prin creativitatea si abilitatile lor in design si publicitate. Ei au reușit să captureze esența brandului și să o transmită într-un mod coerent și atractiv prin nume și identitatea brandului.

Date: