Office Iasi, Romania

 

S.C. BEONE STUDIO  S.R.L.
CUI: 32581793
NR. R.C.: J22/2073/2013

Adresa: Str. Popauti, nr. 2-4, Iasi

Program: Luni — Sambata: 9:00 – 18:00

Telefon.: +40 743 85 76 14 
Telefon: +40 748 95 21 20 

Email: office@b1studio.ro 

Copyright © 2013-2023 – SC beOne Studio SRL. All rights reserved.

Website Magazin ONLINE – OPTIKLAR

OptiKlar – O Viziune Clară, Prin Ochii B1 Studio

B1 Studio Dezvoltare Site Web. Ne mândrim cu parteneriatele noastre de succes, iar colaborarea noastră cu OptiKlar nu face excepție. De-a lungul celor 11 ani de activitate, OptiKlar a devenit un punct de referință în domeniul opticii medicale. Suntem bucuroși să fim alături de ei în calitate de partener pentru dezvoltarea și promovarea site-ului lor web de vânzare online.

O Experiență Digitală de Excepție

Site-ul de vânzare online OptiKlar este un rezultat al muncii noastre constante de cercetare, dezvoltare și design. Am creat o experiență digitală de excepție pentru clienții lor, punând la dispoziție o platformă online ușor de utilizat, care oferă acces la gama lor variată de produse de optică medicală.

Design Personalizat

Unul dintre aspectele distincte ale site-ului este designul personalizat și intuitiv, care reflectă perfect valorile și calitatea serviciilor OptiKlar. Am adus la viață conceptul de calitate și inovație printr-un design curat, modern și prietenos pentru utilizator, care facilitează căutarea și achiziționarea produselor dorite.

Experiența Cu B1 Studio

În colaborarea cu B1 StudioOptiKlar a avut ocazia să-și transforme viziunea în realitate digitală. Am lucrat împreună pentru a construi o platformă online care le permite să-și extindă afacerea. Acesta ofere clienților o modalitate simplă și comodă de a accesa produse de optică medicală de înaltă calitate.

O Echipă Dedicată

Echipa noastră de experți din cadrul B1 Studio a fost dedicată dezvoltării și lansării acestui proiect. Am lucrat îndeaproape cu OptiKlar pentru a ne asigura că site-ul web reflectă în totalitate valorile lor și oferă o experiență online de neegalat.

Creșterea în Online

Site-ul de vânzare online a adus cu sine o creștere semnificativă în prezența online a OptiKlar. Prin intermediul eforturilor noastre comune, am contribuit la consolidarea reputației lor și la extinderea accesului la produse de optică medicală de cea mai înaltă calitate.

Un Parteneriat de Succes

OptiKlar și B1 Studio sunt legate de o relație de parteneriat durabil și de succes. Suntem mândri să fim partea lor de încredere pentru dezvoltarea și gestionarea platformei lor online, oferindu-le resursele și cunoștințele necesare pentru a-și atinge obiectivele în mediul online în continuă schimbare. Cu B1 Studio la cârma dezvoltării lor web, OptiKlar continuă să-și ofere clienților o viziune clară și servicii de optică medicală de cea mai înaltă calitate.

B1 Studio Dezvoltare Site Web

 

Date: