Office Iasi, Romania

 

S.C. BEONE STUDIO  S.R.L.
CUI: 32581793
NR. R.C.: J22/2073/2013

Adresa: Str. Popauti, nr. 2-4, Iasi

Program: Luni — Sambata: 9:00 – 18:00

Telefon.: +40 743 85 76 14 
Telefon: +40 748 95 21 20 

Email: office@b1studio.ro 

Copyright © 2013-2023 – SC beOne Studio SRL. All rights reserved.

Website Shop Online COS Laboratories

 

C.O.S. Laboratories este o companie specializată în producerea și comercializarea de tratamente integrate dedicate îmbunătățirii sănătății și stării de bine. Liniile noastre de produse includ suplimente alimentare, vitamine și minerale esențiale pentru funcționarea optimă a organismului, realizate cu respectarea celor mai înalte standarde de eficiență și puritate.

Sănătatea și starea ta de bine este Misiunea noastră. Și pentru a ne îndeplini Misiunea, punem experiența, profesionalismul și dedicarea noastră în tot ceea ce facem, pentru a produce suplimente alimentare, vitamine și minerale esențiale de calitate menite să îți dea energie, să îți aducă echilibru și să te susțină ca un partener în tot ceea ce îți propui să faci în fiecare zi.

Credem în ceea ce facem și te punem pe tine și nevoile tale în centrul preocupărilor noastre, de aceea investim în cercetare & dezvoltare pentru a crea mereu produse noi și îmbunătățite menite să îți ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a te simți mereu plin de energie și pregătit să faci totul pentru a-ți îndeplini visele.

https://www.cos-laboratories.com/

Date: